DEWALT Warranty Policy

DEWALT Európai Elektromos Kéziszerszám (EK) 1 éves Garancia


A DEWALT bízik az Elektromos Kéziszerszámai minőségében ezért kiváló garanciális feltételeket nyújt a termékek használói számára. Ezen nyilatkozat csak kiegészítéseként szolgál és semmilyen módon nem sérti az Ön szerződéses jogait mint professzionális felhasználó vagy törvényes jogait mint magán, nem-professzionális felhasználó. A garancia az Európai Unió tagállamai valamint az Európai Szabadkereskedelmi Társulás területén érvényes.

Amennyiben érvényes DEWALT Európai EK Garanciával rendelkező terméke a vásárlástól számított 12 hónapban meghibásodik anyag vagy összeszerelési hibából fakadóan, a DEWALT kicserélheti az összes hibás alkatrészt térítésmentesen vagy, saját belátása szerint, a teljes szerszámot térítésmentesen.

A DEWALT fenntartja a jogot, hogy visszautasítson bármilyen garanciális igényt, amennyiben a hivatalos szervíz szerint az nem felel meg a DEWALT Európai Garancia feltételeinek.

Amennyiben garanciális igényt szeretne benyújtani lépjen kapcsolatba a viszonteladójával, vagy a hivatalos DEWALT szervízzel, melyeket megtalál online ( www.dewalt.hu ), vagy lépjen kapcsolatba a DEWALT irodával, amelyet megtalál a termék használati útmutatójában.

A jelenlegi DEWALT Európai Elektromos Kéziszerszám Garancia feltételei elérhetők a www.2helpU.com weboldalon, a helyi DEWALT értékesítőknél, valamint kérhető a DEWALT magyarországi képviseletétől.


DEWALT Európai Elektromos Kéziszerszám (EK) 3 éves Garancia


A DEWALT Európai EK Garancia meghosszabítható egy évről háromra a vásárlás napjától számítva, az alábbi feltételek szerint:

1. Regisztráció

A terméket a DEWALT termék tulajdonosának kell regisztrálni a vásárlást követő 4 héten belül a www.DEWALT.eu/3 oldalon.

(A DEWALT termék tulajdonos személyes adatai, termék cikkszám, gyártási szám és dátum kód).

A több terméket tartalmazó szettek számára a regisztráció nem lehetséges, a szettet alkotó termékeket egyenként kell regisztrálni.

2. Általános szerződési feltételek

2.1 A DEWALT Európai EK 3 éves Garancia a DEWALT termék eredeti tulajdonosának áll rendelkezésére, aki a terméket hivatalos DEWALT európai viszonteladótól vásárolta, szakmai felhasználási céllal. A DEWALT Európai Elektromos Kéziszerszám Garancia nem érvényes olyan személyek számára, akik a DEWALT terméket viszonteladás vagy bérbeadási szándékkal vásárolták.

2.2 A garancia nem ruházható át. A garancia a DEWALT termék eredeti tulajdonosa számára érhető el, aki a fentebb meghatározott vásárlási és regisztrációs feltételeknek megfelel.

2.3 Az alábbi dokumentumban meghatározott feltételek mellett a “DEWALT Európai Elektromos Kéziszerszám Garancia” dokumentumban megfoglamazott szerződési feltételek is érvényesek.

2.4 A garanciális időtartam alatt történő termék javítás vagy csere nem eredményezi a garancia meghosszabbítását vagy újraindulását. A három éves garanciális időtartam a vásárlás napjától lép életbe és 36 hónapon át tart.

2.5 A DEWALT Európai EK 3 éves Garancia alatt történő regisztrációval a termék tulajdonosa elfogadja a fent meghatározott feltételeket és lemond a DEWALT 30-1-1 garanciáról, mely 2016 január elsején került visszavonásra.

3. A DEWALT Európai EK 3 éves Garancia hatálya alá nem tartozó termékek

A DEWALT Európai Elektromos Kéziszerszámok Garancia dokumentum harmadik pontjában megnevezett, a 3 év Garancia hatálya alá nem tartozó termékeket kiegészítve az alábbi termékekre úgyszint nem érvényesíthető a garancia:

Rögzítő eszközökre pl.:Szögezők, Patronos szögezők

Akkumulátorok (Powerstack™ kivételével) és töltők

Újjáépített vagy felújíttott termékek a megfelelő jelöléssel ellátva - “Gyárilag felújítva” és/vagy “Q”

Kompresszorok és generátorok

4. Garancia igénylése

4.1 A garanciális igény benyújtásához lépjen kapcsolatba a termék értékesítőjével vagy az Önhöz legközelebb lévő hivatalos DEWALT szervízzel (www.2helpU.com).

4.2 Jutassa vissza a DEWALT terméket az értékesítőjéhez vagy egy hivatalos DEWALT szervízhez valamennyi alkatrésszel, az eredeti vásárlást igazoló bizonylattal és az érvényes DEWALT Európai 3 év Garancia tanúsítvánnyal.

4.3 A DEWALT fenntartja a jogot, hogy visszautasítson bármilyen garanciális igénylést, amennyiben a hivatalos szervíz véleménye szerint a meghibásodás nem anyag vagy gyártási hibának köszönhető, vagy a garanciális igénylés nem felel meg a DEWALT Európai Elektromos Kéziszerszám Garancia feltételeinek.

5. Felhasználói feltételekben beálló változások

5.1 A DEWALT fenntartja a jogot, hogy felülvizsgálja és módosítsa a garancia feltételeit, az időtartamot és a termék jogosultságot értesítés nélkül, amennyiben azt szükségesnek tartja.

5.2 A jelenlegi DEWALT Európai Elektromos Kéziszerszám Garancia feltételei elérhető a www.2helpU.com oldalon, a helyi DEWALT értékesítőknél, valamint kérhető a DEWALT magyarországi képviseletétől.

Kérjük, kattintson ide a teljes szerződési feltételek a garancia.